frnlen

Limousinediensten

Klanttevredenheid en kwaliteitsservice zijn onze enige prioriteiten

Service Sylvain in Jette (Brussel) is de ideale partner voor al uw speciale evenementen, zoals plechtigheden, de ontvangst van uw klanten of van een officiële delegatie, evenals voor uw nationale en internationale toeristische reizen.

Wij bieden u toeristische bezoeken aan de grootste Belgische steden aan: Brussel, Gent, Namen, Antwerpen, Leuven, Brugge, enz. Ontspan u, wij doen de rest.
Onze ervaren en professionele chauffeurs stellen hun luxueuze limousines, berlines en minibussen ter uwer
beschikking en ontvangen hun passagiers vlot in  het Engels, het Nederlands en het Frans.

Voor uw comfort en een onberispelijke service van het begin tot het einde van de rit, verwelkomen wij u of uw klanten en genodigden bij uw/hun aankomst op de luchthaven of in het station. Bovendien beschikken wij over een gereserveerde parkeerplaats op de luchthaven Brussel Nationale Luchthaven (BRU, Brussels Airport).

Service SylvainService SylvainService Sylvain


Nog een bewijs van onze ervaring en van de speciale aandacht die wij hechten aan klanttevredenheid, is dat wij uw buitenlandse klanten uiterst respectvol ontvangen met aandacht voor hun zeden en gewoonten.

Klanttevredenheid en een onberispelijke kwaliteitsservice zijn onze enige prioriteiten, daarom passen wij ons graag aan en stellen wij alles in het werk om al uw verzoeken in te willigen.

Voor bijkomende inlichtingen, een specifiek verzoek of alle andere vragen, kunt u contact opnemen via e-mail of telefonisch op het nummer +32 (0)475/620.107

De steden


Service SylvainService SylvainService SylvainService SylvainService Sylvain meer