Service Sylvain, de garantie van een prestigieuze service op maat van uw wensen!

Service Sylvain is sinds 2001 uw specialist in de verhuur van prestigieuze wagens met chauffeur in Brussel.

Voor alle belangrijke gebeurtenissen in uw leven - huwelijken, plechtigheden of bijzondere feesten - en voor al uw business meetings, bezoeken van zakenlieden, vips of officiële delegaties…
Onze prestigieuze limousines, personenwagens en minibusjes met chauffeur staan volledig tot uw beschikking.

Met bijna 15 jaar ervaring staat Service Sylvain garant voor een hoogwaardige, professionele en onberispelijke begeleiding in alle omstandigheden, dankzij zijn verhuurdienst van limousines, personenwagens en minibusjes. Van bij hun aankomst op de luchthaven kunnen uw buitenlandse bezoekers rekenen op een gepersonaliseerd onthaal en onberispelijke begeleiding.

U tevreden stellen en van uw momenten in ons gezelschap een onvergetelijke ervaring maken, dat is onze prioriteit. Daarom luisteren wij steeds naar al uw verwachtingen en bijzondere vragen en stellen wij alles in het werk om u de beste oplossing te bieden voor uw situatie.

Service Sylvain is gevestigd in Jette, in het Brussels Gewest. Wij stellen onze uitzonderlijke wagens en hun professionele chauffeurs tot uw dienst om u te begeleiden, overal in België maar ook op uw internationale reizen.

Vertrouw op de ervaring en het vakmanschap van Service Sylvain! Reserveer uw prestigieuze wagen online en aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over de verhuur van limousines, personenwagens en minibusjes met chauffeur of voor al uw bijzondere vragen.