Verhuur van limousines

Wilt u uw speciale evenementen een luxueus tintje geven?

Om van elke gelegenheid een belangrijk en prestigieus moment te maken, stelt Service Sylvain u een verhuurdienst voor van luxueuze limousines met chauffeur.

Een plechtigheid, een privéfeest, een verrassing, een business meeting, het bezoek van een klant, een VIP of een officiële delegatie ... Welk speciaal evenement u ook organiseert, bij ons kunt u altijd terecht voor een prestigieuze limousine of berline die is uitgerust met al het nodige comfort.

Onze chauffeurs stellen hun ervaring en vakmanschap tot uw dienst om u een onberispelijke service te garanderen die aan al uw verwachtingen beantwoordt. Ze zijn beleefd, stijlvol en stipt en zullen u graag begeleiden op al uw occasionele of dagelijkse verplaatsingen in België of in het buitenland.

Op uw verzoek kunnen wij u of uw gasten ook ophalen op de luchthaven of in het station met de wagen van uw keuze. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, beschikken wij over een voorbehouden parkeerplaats aan de luchthaven Brussel-Nationaal (BRU, Brussels Airport). Service Sylvain draagt zorg voor uw genodigden en hun bagage van bij hun aankomst in België tot op de bestemming van uw keuze.

Om uw buitenlandse gasten nog beter te kunnen dienen, kunnen onze chauffeurs hen verwelkomen in het Frans, het Engels of het Nederlands en respecteren ze hun gebruiken en gewoonten.

Service Sylvain biedt u ook de mogelijkheid om de grootste Belgische steden te ontdekken dankzij de organisatie van toeristische stadsbezoeken aan met name Brussel, Gent, Namen, Antwerpen, Leuven, Brugge, ...

De tevredenheid van ons cliënteel is onze prioriteit, dus besteden wij de grootste aandacht aan zelfs de kleinste details. Wij kunnen onze limousines en personenwagens uitrusten met al het comfort dat u wenst: kranten, dranken, bloemen, ...

Service Sylvain biedt u een kwaliteitsdienst gekenmerkt door discretie, flexibiliteit en vakmanschap in alle omstandigheden!

Reserveer nu uw limousine of personenwagen met chauffeur. Aarzel niet om ons te contacteren voor alle inlichtingen of bijzondere vragen.